Splošni pogoji poslovanja

 

 

Spletna prodaja je last podjetja Ortopedija Prettner d.o.o., prodaja deluje vse dni v tednu, 24 ur na dan. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine »junik« so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov.

Registracija uporabnika

Ponudba na naši spletni strani je dostopna registriranemu uporabniku kot tudi neregistriranemu obiskovalcu. Oba lahko izbrane izdelke shranjujeta na naročilnico, vendar lahko le registriran uporabnik shrani izbrane izdelke v košaro in opravi končni nakup. Registrirani uporabnik je lahko fizična ali pravna oseba, ki v procesu registracije posreduje zahtevane podatke. Vsi podatki bodo varovani skladno s pravili zasebnosti in podjetje Ortopedija Prettner d.o.o. ne bo posredovala podatkov nobeni tretji osebi. Registriran uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo s katerim se prijavi, geslo je znano le uporabniku. Varovanje gesla je odgovornost uporabnika.

Naročanje

Ker spletna trgovina posluje 24 ur na dan, vse dni v tednu, je naročanje mogoče ob vsakem času. Kupec je lahko le registriran uporabnik, ni pa obvezno. Po oddaji naročila kupec po elektronski pošti prejme obvestilo o prejetju naročila. Kupec lahko preveri status in vsebino naročila v spletni trgovini pod rubriko »Moj račun.«

Cene

Vse cene so navedene v EUR.

Možnost plačila

  • Plačilo po predračunu – Po elektronski pošti boste prejeli predračun s plačilnimi podatki, nato lahko opravite plačilo preko spletne banke, na banki ali na pošti. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.
  • Plačilo po povzetju – Naročeno blago vam pošljemo po pošti (pošta Slovenije) in ob dostavi poravnate celoten znesek za naročeno blago. Stroške plačila po povzetju nosi naročnik blaga.
  • Osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja v Murski Soboti, Cvetkova ulica 10, kjer lahko naročeno blago v celoti poravnate ob prevzemu med delovnim časom ali po predhodnem dogovoru izven delovnega časa.

Dostava blaga

  • Po pošti – Naročeno blago vam dostavimo po pošti v dogovorjenem roku. V primeru zamude vas bomo o tem obvestili po elektronski pošti ali telefonsko in vam blago poslali v najkrajšem možnem času.
  • Osebni prevzem – Naročeno blago lahko prevzamete na sedežu podjetja v Murski Soboti, Cvetkova ulica 10, med delovnim časom trgovine ali po predhodnem dogovoru izven delovnega časa.

Reklamacije

Če z blagom niste zadovoljni, nam to sporočite preko elektronske pošte (trgovina@ortopedija-prettner.si) ali preko telefona 02 536 10 61.
Reklamacija ni možna na artikle kot so kreme, geli, tablete, prehranska dopolnila! Glede na vaše želje in naše zmožnosti bomo poiskali najugodnejšo rešitev. Blago vam bomo zamenjali, če pa to ne bo možno, vam bomo vrnili plačilo, vi pa nam blago.

Tajnost osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bomo vaše podatke obravnavali zaupno in v nobenem primeru jih ne bomo posredovali tretji osebi (razen v primeru nezakonitega delovanja). Vaše podatke bomo uporabljali le za izvedbo naročila in za pošiljanje novic v kolikor to želite.